Cu tupeu, sau inconstienta, le-am incercat pe mai toate! Concluzii?

Limba discuției: Română
#1
SC MON GAM SRL – Membru de forum Nou
(de 6 ani, 6 luni)
Am fost super surprins sa citesc pe net tot felul de minuni, ce fac produsele astea! Imediat mi-am creat cont si am inceput sa comand...! Si am tot asteptat minunile....si am tot urmarit, crezand ca gresesc eu undeva! Poate am gresit, dar am luat chiar si vaselina ce se lichefiaza la peste 250 grade C, si se scurgea la 150, asta fiind temperatura maxima a utilajului respectiv, pai nu era mai buna aia de 49 de lei decat asta la 180? Da tratamentul pt. ulei( metalubs x d) praf in ochi, da tratamentul pt. motorina? Ce naiba? S-au infundat doua injectoare cu motorina de la rompetrol, cat timp am folosito...! Poate nu am folosit eu cum trebuia!??
ID postare: 11
#2
(de 6 ani, 6 luni)
Bună ziua, mulțumim pentru feedback, cu ajutorul acestora încercăm în continuu să îmbunătățim experiențele clienților.
Gama noastră de produse constă în lubrifianți, vă rugăm, luați asta în considerare, nu vindem miracole.
Vaselina cumpărată de Dvs. conține material de înnobilare a suprafețelor, microparticule care rezistă la temperaturi extreme și reduc frecarea chiar, dacă uleiul de bază își pierde din viscozitate la temperaturi ridicate (este normal normal pentru petrochimicale pe moment). Este un material reversibil, la scăderea temperaturii va recăpăta consistența.
Menționăm, că produsele trebuie neapărat folosite conform descrierilor. Produsul X Protect din experiență scade temperatura de lucru a motoarelor.
Service-urile auto folosesc produsul X D pentru ”a repara” injectoarele, la cele înfundate toarnă deodată un flacon 250 ml.
Încurajăm clienții noștri să ne contacteze telefonic imediat, dacă pare să aibă probleme cu produsele cumpărate, ca să vă putem ajuta și rezolva neînțelegerile cât mai eficient.
ID postare: 13
#3
SC MON GAM SRL – Membru de forum Nou
(de 6 ani, 6 luni)
Multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada, asa aratand ca sunteti seriosi! Intradevar din discutia telefonica am mai aflat cate ceva, si chiar voi incerca, faza cu flaconul pus intreg pentru desfundarea injectoarelor. Poate scap de problema! In rest, cu increderea in aceste produse....probabil ca in timp...voi vedea o diferenta, cand nu voi mai folosi acesti aditivi si ma voi intoarce sa-i folosesc, probabil!
ID postare: 14
#4
(de 6 ani, 5 luni)
Referitor la intrebarea, despre ce garantii oferim pentru uleiurile comercializate... Am ales un producator german de uleiuri cu referinte si rezultate excelente, oferim certificat de origine la cerere, avem fisele de securitate, certificare RAR, ca firma avem experienta in domeniul comercializarii de lubrififianti si tratamente de motor de 25 ani si DA, avem asigurare de 50000 euro, incheiat la Allianz pentru produse.
ID postare: 23
#5
Ghic Nicolae – Membru de forum Nou
(de 6 ani, 3 luni)
pentru domnul cu tratamentul de motorina si cu vaselina.....imi pare rau de parerea pe care o are despre produsele METALUBS!!!!
trage concluzi pripite pentru ca tratamentul de motorina nu poate face rau :))))))))
daca se respecta procedura de aplicare nu se intimpla nimic
iar vaselina nu stiu unde a incercat si la 150 de grade se scurgea
daca doreste pot sa-i ofer sprijin in acest sens si recomadarea din partea unei firme destul de mare pe plan european care o foloseste la temperatura de 180 de grade
pe perioada de citeva ore si nu curge
imi pare rau ca ai avut neplaceri dar sa stii ca din cauza produselor METALUBS nu se poate fie probleme
ID postare: 25
#6
Poplacean Marius Nicolae – Membru de forum Nou
(de 6 ani, 2 luni)
Buna seara. Eu sunt foarte multumit de produsele METALUBS chiar sa vazut diferenta la masina . Am masina pe Diesel si Benzina si chiar am bagat la amandoua si in ulei si in combustibil si chiar se cunoaste . Cumpar si in continuare produse de la METALUBS si sunt multumit de ele ! RECOMAND!!!
ID postare: 26